Mötesplatsen för Koreansk kampsport

Vi tar in nybörjare från 4 år!

Boka din kostnadsfria provträning här!

 

Taekwondo

Taekwondo betyder fotens och handens väg och är en modern koreansk kampsport med traditionella rötter i urgamla inhemska koreanska kampkonster såsom Taekkyeon men även japansk Karate. Sparkar, slag och blockeringar tränas med betoning på sparktekniker. Liksom i många andra asiatiska kampsporter har man ett bältessystem som börjar med vitt och slutar med svart bälte.

Kampsportshuset är anslutet till World Taekwondo.

Från 4 år.

Brazilian Jiu-Jitsu (”BJJ”)

BJJ är en kampsport som spenderar den största delen på marken. Genom lugn och metodisk brottning försöker man att övervinna motståndaren genom olika ledlås och grepp, inte helt olika sin avlägsne kusin Hapkido. Inga sparkar/slag tränas i BJJ.

Kampsportshuset är anslutet till Halavanca BJJ.

Från 13 år.

Hapkido

En traditionell kampkonst med fokus på grepp, kast och ledlåsningar. Hapkido är en komplex träningsform som på högre nivå även tränar med olika traditionella vapen såsom exempelvis stav, promenadkäpp och svärd. Kampsportshuset är medlem i Hanminjok Hapkido/World Kido Federation.

Från 13 år.

Personlig träning

Vi erbjuder personlig träning för dig som vill ha en extra skjuts i din utveckling. Kanske vill du träna extra teknik för att klara din gradering till nästa bälte eller kanske förbättra din fysik? Våra personliga tränare skräddarsyr din träning!

Gosh Gosh